Apr 1, 2015

Bästa Tipsen För Er Borgerliga Vigsel | 2 Brides Photography

Bästa Tipsen För Er Borgerliga Vigsel

Gör Er Borgerliga Vigsel Personlig

Vill ni inte gifta er på religiöst vis så är det en borgerlig vigsel ni ska ha. Men det många inte tänker på är att en borgerlig vigsel i sin originalform bara är någon minut lång. Då kan det kännas snopet att vigselceremonin är över innan ni ens hunnit blinka. Som tur är kan ni förlänga ceremonin på flera olika sätt. Idag finns det knappt några gränser för hur personligt man kan utforma sin borgerliga vigsel. Man kan läsa dikter, välja den musik man älskar och lägga till sina egna traditioner. Jag har sett brudpar som utväxlat kärleksbudskap i form av sandceremonier eller tänt ljus. Bara er egen fantasi sätter gränser!

Välj Inslag Ni Gillar

Under en kyrklig vigsel brukar det spelas flera psalmer. Många brudpar väljer att härma detta genom att spela upp en eller flera låtar som betyder extra mycket. Det kan också vara trevligt med solosång eller ett annat musikaliskt framträdande. Någon anhörig kan läsa en kärleksdikt eller några väl valda ord ur exempelvis boken Profeten av Kahlil Gibran. Många väljer dessutom att skriva sina egna löften och på så sätt sätta en personlig prägel på er borgerliga vigsel. Med andra ord så finns det många sätt att förlänga er ceremoni! För i ärlighetens namn, visst vill man dra ut på den lite till? Jag skulle föreslå att er borgerliga vigselceremoni pågår i åtminstone tio minuter. Det låter kanske länge men tro mig, det går svindlande fort!

Prata i Förväg Med Vigselförrättaren

Tänk på att alla vigselförrättare inte har samma generösa inställning till personliga inslag under vigseln, därför är det bra att kontakta vigselförrättaren i förväg så att ni kan prata igenom era önskemål. Ni kan hitta register över vigselförsättare hos Länsstyrelsen i respektive län, här är vigselförättare i Stockholm. Men det finns även på fristående sidor som till exempel Officianterna Humanisterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send Form

Get In Touch

I genuinely care about you and one of the most important days in your life. It deserves to be documented and relived through unforgettable images.  Fill out the form below and I will get back to you within 24 hours. (or faster!)