Jan 12, 2014

Bröllopsfotograf Södermalm – Information om att boka bröllop

Bröllopsfoto Stockholm Grand Hotel

Bröllopsfotograf Södermalm

2 Brides Photography är bröllopsfotografer som är baserade lokalt på Södermalm i Stockholm. Om du söker en bra bröllopsfotograf  på Södermalm som arbetar exklusivt med bröllop, så har du kommit rätt. För att boka bröllopsfotograf rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss via vårt formulär som du hittar här: https://2brides.se/contact. Fyll i datumet för ert bröllop och var ditt bröllop kommer att hållas. Glöm inte lämna telefonnumer och mailadress så vi kan återkoppla fort.

Bröllopsfotograf Stockholm - 2 Brides

2 Brides Photography

Vi som ett team med resten av era bröllopskeverantörer och fotograferar bröllop på Södermalm samt i resten av Sverige. Om du planerar att gifta dig får ni gärna skicka oss ett mail och berätta mer om era planer kring bröllopet och hur länge ni önkar ha med fotograf.

Tips om bra bröllopsfotograf

En bra bröllopsfotograf på Södermalm som sätter sina kunder först och arbetar hårt för att skapa de bästa bröllopsbilderna. Ja, är det vad du letar efter så kan vi lova att det är vad du får! Men, nöj dig inte med vårt ord för det utan läs gärna vad andra tycker. Du kan ta del av rekommendationer från tidigare kunder nedan eller på Google. Be om att få se hela bröllop för att få en uppfattning om vad en bra bröllopsfotograf leverar.

När ska man boka bröllopsfotograf?

Vi rekommenderar att man bokar sin bröllopsfotograf cirka 6-12 månader innan bröllopet. Skicka ett mail och fråga om ert datum är ledigt och passa även på att fråga om allt som rör fotograferingen, leverans av bilder och kontrakt.

Kan ni tipsa om bra ställen att ha bröllop på?

Har ni inte bestämt plats för bröllopet ännu så finns det flera ställen. Några vi kan rekommendera är t.ex Djurgårdsbrunns Wärdshus ute på Djurgården. Det är en underbar och lite undangömd pärla mitt i Stockholm. Där kan ni ha hela bröllopet. Med vigsel nere vid vattnet och middag med fest på ett riktigt mysigt ställe som är avslappnat och charmigt. Ekensdal precis utanför Södermalm är ett annat riktigt fin plats med ett underbart läge precis vid vattnet. Letar du efter en lokal där ditt matintresse får komma till sin rätt så är Ekensdal perfekt.

Boka bröllopsfotograf Stockholm

Vi kan varmt rekommendera Vidbynäs Gård, strax söder om stan. Där kan varje bröllopsdröm gå i uppfyllelse med hjälp av slottets egna bröllopskoordinator. Bröllopskoordinatorn kan utforma er dag eller helg precis så som ni vill ha den. Vidbynäs ligger vackert vid vattnet och hela släkten kan sova över. Inte nog med det, ni kan ha vigsel ute i parken och festa hela natten lång.

Vill man ha en rustik känsla på sitt bröllop men ändå närheten till staden så tipsar vi om Ladan på Elfviks Gård eller varför inte ta en tur ut i skärgården. Men vill ni ha hjläp att hitta det perfekta stället för just ditt bröllop boka oss bröllopsfotograf så har vi ett stort kontaktnät som står till förfogande.

Vinterbröllop utanför Stockholm

 

Vi vill ha vigsel utomhus men en bra plan B om det regnar, vart skall vi vara då?

Det finns flera riktigt bra platser att ha bröllop utomhus på men ändå under tak runtomkring. Ett av dom är Ekotemplet i Hagaparken eller Rosendals Trädgård där man kan ha både vigsel och fest i ett vackert gammalt växthus.

Vinterbröllop i Stockholm

Bröllop i Sverige eller utomlands då?

Vi reser gärna även om vi som bröllopsfotografer är baserade på Södermalm. Men trots det så jobbar vi i hela Sverige och även Europa. Om är du intresserad av att anlita oss kontakta oss via e-post och det enklaste sättet är att skicka ett mail till info@2brides.se – Vi svarar så fort vi bara kan!

Bröllop i Stockholm, hitta din bröllopsfotograf 2 Brides

Din bröllopsfotograf Södermalm – 2 Brides Photography

 

Hoppas du fått en liten inblick i om hur man kan boka oss som bröllopsfotograf. Det finns jättemånga fantastiska fotografer, som alla har sin stil. Det du ser här och på vår hemsida representerar vårt arbete och gillar du det så är vi givetvis superglada!

Titta på vårt galleri av bröllop gör du HÄR och du får gärna skriva en kommentar här nedan, vi svara så fort vi kan!

För att läsa mer om hur vi arbetar och se om vi är rätt bröllopsfotograf för dig så kan du läsa en hel massa information på vår hemsida eller be oss skicka dig en utförlig pdf med våra priser och bröllopspaket. För att gå vidare och läsa informationen på hemsidan klicka på länken HÄR eller för senaste nytt följ oss på Instagram

Ha det så gott och tack för att du tittade förbi!

 

// Isabelle

 1. Miranda & Txema says:

  Otroligt begåvade brudar! Känslan och ljuset i alla era bilder är fantastisk(t), så glad att ha fått se vårt bröllop porträtterat i er vackra stil! För att inte tala om bilderna från vår engagement shoot! Underbara! Era bilder kommer snart täcka väggarna i vårt sovrum. 🙂

 2. Sara & Niklas says:

  Hej Isabell och Sabina

  Jag saknar ord.
  Hur kan ni ha tagit så fantastiskt fina bilder och fångat vår dag så himla bra!

  Hela familjen var med när vi tittade på våra bilder, alla skrattade o grät!

  Som säkert alla brudpar säger så gick dagen så extremt fort! Mycket man knappt minns! Men att se och få ha dessa bilder…D gör att vi för evigt kommer minnas.

  O till slut, jag vet att ni vet detta men jag tror på att man måste även få höra D,
  Ni är sånna fantastiska konstnärer, ni gör såå många människor såå glada. Vi e så glada att vi träffat er.

  Massa kramar o kärlek.

 3. Maria says:

  Nu har vi suttit och dreglat färdigt:) Vi är såååå himla glada för bilderna och det blev verkligen precis som vi drömt om:) Älskar dom!

  Och slideshowen, min man ÄLSKAR den, han har kollat på den typ 10 gånger sen första gången och delar den med alla. Han har till och med länken i telefonen så att han kan få quick access…. Vi har shazamat första låten och han har överröst dig med komplimanger som ‘den där fotografen vet hur man väljer en riktig låt’. ‘Hon fattar grejen’ osv.

  Vi båda är verkligen så glada för att du fångade vår dag! Och från fotograf till fotograf så betyder det verkligen oerhört mycket att ha alla dessa detaljfoton som fångar hur mycket tid jag faktiskt la ner innan på alla detaljer.

  Stor Kram och Tack!

 4. Johanna says:

  2 brides photography was an obvious choice from the beginning. I mean look at their work, it is just stunning. The colors, the way they catch the atmosphere in every frame and pay attention to every little detail, AMAZING! I remembered the day Isabelle answered my email and told me they were available on our wedding day and wanted to photograph us, I was so happy I did a little a victory-dance right then and there.
  They also really helped us in the planning-process, giving advices and recommending different people.

  Besides their great work, Isabelle and Sabina are truly amazing people. Warm, friendly and so easy to work with!

 5. Victoria says:

  Hi. I am wanting to get a quote for wedding photography but “Inquire” page on website is not working. Can you please advise a suitable email address to send query to? Thanks.

 6. Ellie & Jonas says:

  We are soooo happy we had the honor to have our wedding day captured by 2brides. Their work is splendid! Not only are the images simply stunning, all their effort and support during the wedding planning was priceless. Everything was as magical as we would ever had wished for, as are the beautiful photographs.

  Thank you so much for everything!! Anyone who gets to book you for their wedding or other photo session is really lucky <3

  xxx

 7. Mushii says:

  Woww nice images <3 great post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send Form

Get In Touch

I genuinely care about you and one of the most important days in your life. It deserves to be documented and relived through unforgettable images.  Fill out the form below and I will get back to you within 24 hours. (or faster!)