Mar 2, 2015

Lära Känna Mitt brudpar | Bröllopsfotografen Bästa Tips

Bröllopsfotografen bästa tips

Om du läser min blogg för första gången så vill jag bara säga hej och välkommen. Vad kul att du hittade hit! Jag heter Isabelle och är den som står bakom företaget 2 Brides Photography.

Planera Bröllop

Jag antar att du är en planerade brud som ska gifta dig senare i år eller nästa år, eller så är du kanske en bröllopsfotograf som kikat in. Jag delar gärna med mig av min kunskap och erfarenheter, och i den här serien bloggposter om bröllopsplanering kommer det finnas informations pdf:er och andra planeringsverktyg att ladda ner längre fram i tiden.

När jag börjar arbeta med ett brudpar som bokat mig för att fotografera deras bröllop så vill jag försäkra mig om att dom får alla viktig tips och all information jag har.

Det för att dom ska kunna fatta bra beslut gällande planeringen av bröllopsdagen. Vi startar redan långt innan med möten på mitt kontor eller på Skype då många av mina brudpar bor i andra delar av världen.

Det första jag vill få en uppfattning om är vad som är viktigt för mitt brudpar och var som är typiskt för deras relation. På så sätt får jag en bra förståelse för hur som är som par. Plus vad som är fokus för dom när det kommer till bröllopsbilder. Jag vill veta varför dom valt ett visst ställe att ha bröllopet på, inte bara för att det är fint utan vad finns det för underliggande betydelse.

Största Beslutet

Valet av plats för bröllop är det enskilt största beslutet eftersom platsen, festlokalen eller byggnaden sätter ramen för hela upplevelsen. Både för brudparet och gästerna.

Jag har vid flera tillfällen varit med om att man bytt lokal för bröllopet. Brudparet har kanske  insett att det här är inte alls vad de hade tänkt sig egentligen. Var inte rädda för att byta! Det ska kännas helt rätt och er lokal ska vara tillmötesgående oavsett vad som än gäller. Vill ni hyra in stolar, porslin eller glas för att er lokal inte har det ni vill ha? Självklart så ska det gå att ordna helt utan problem. En lokal som säger nej till det skulle jag inte rekommendera.

Mitt tips i det här inlägget är att ni brudpar som är i startgroparna för planeringen av ert bröllop tar er tid och tittar på och besöker olika festlokaler. Frågar om vad som egentligen händer om man vill hyra in stolar, glas eller annat.

Precis som ni ska besöka flera festlokaler så rekommenderar jag att ni träffar flera bröllopsfotografer. Ni ska ju spendera en mycket tid med er bröllopsfotograf. Så känn efter så att ni inte bara älskar bilderna, utan faktiskt också kan tänka er att ta en drink eller äta en middag med den här personen en helt vanlig dag.

Bröllopsfotografen är den av era leverantörer som är med brudparet allra längst tid på bröllopsdagen. Oftast är jag med och fotograferar åtta till tolv timmar. Bra att ha i åtanke!

xoxo, Isabelle

Lära känna mitt brudpar, Bröllopsfotografen bästa tips

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send Form

Get In Touch

I genuinely care about you and one of the most important days in your life. It deserves to be documented and relived through unforgettable images.  Fill out the form below and I will get back to you within 24 hours. (or faster!)