Sep 24, 2014

Bröllop i Ekotemplet Med Fest På Junibacken | Miranda & Txema

Wedding photographed on Kodak Portra 400 film and Contax 645

Vi fotograferade nyligen detta tokhärliga, somriga bröllopet på Ekotemplet. Det är inte så ofta man får dokumentera utomhusvigslar. Så när Miranda och Txema berättade att dom planerade att gifta sig i Ekotemplet så blev vi superglada. Men håll i er, det blir ännu bättre!! De berättade vidare att deras bröllopsfest skulle hållas på Junibacken, med cirkustema!! Yes please!

Bröllopsfotograf Stockholm 2 Brides 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0002 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0003 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0004 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0005 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0006 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0007 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0008 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0009 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0010 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0011 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0012 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0013 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0014

Bröllop i Ekotemplet byggt på 1700-talet

Ekotemplet byggdes 1790 som en sommarmatsal åt kungafamiljen och det är öppet för bröllop året runt och kostar inget. Det är en fantastisk byggnad när ljuset silar in men skänker skugga på soliga dagar och skydd om det regnar.

När Miranda och Txema gifte sig i 9 augusti 2014 och det var en ära att få vara med. Det här var ett väldigt speciellt bröllop för oss, inte bara för att det var vårt första bröllop i Ekotemplet, utan för att Miranda och Txema tog kontakt med oss ett helt år tidigare.

Vi har följt deras väg mot bröllopsdagen och det har engagerat oss kontinuerligt. Vi kände oss verkligen som en del av deras team, hela vägen fram till vigseln och även efter. Dessa fantastiska människor och som vi gärna skulle vilja tänka på som goda vänner. Ceremonin i Ekotemplet var känslosam och fylld av musik och efterföljande dans i Hagaparken var fylld av glada skratt.

Bröllop i Ekotemplet Hagaparken Stockholm 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0016 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0017 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0018 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0020 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0022 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0023 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0024 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0025 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0026 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0027 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0028 2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0029bröllopsporträtt i Hagaparken mede 2 Brides Photography2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_00322BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_00332BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_00342BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_00352BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_00362BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0037Bröllopsfest på Junibacken2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0039Junibacken bröllop med cirkustemaJunibacken bröllop med cirkustemaBröllop med cirkustema på Junibacken2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_00442BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_00452BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_00462BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0047Junibacken bröllopJunibacken bröllop med cirkustemaJunibacken bröllopJunibacken bröllopJunibacken bröllopJunibacken bröllopBröllopsvals brud och brudgumJunibacken bröllop2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0064Stockholm bröllopsfotograf2BridesPhotography-Bröllopsfotograf-Stockholm-Ekotemplet-_0062

Bröllopsfesten höll på Junibacken

Bröllopsfesten på Junibacken med cirkustema höll på till långt in på natten och det blev både överraskningar, dans och sånguppträdanden och en helt galet romantisk första dans som nygifta! Junibacken är mest känt för att vara en populär besöksplats för föräldrar med små barn. Det finns utrymmen för barnkalas men också för fester och bröllop. Junibacken har gjort sig känt som en av de populäraste ställena att besöka för utländska turister i Stockholm. Det förstår man när man kommer dit och upplever det med egna ögon. Har du sett ett bröllop med cirkustema förut? Det hade inte vi!

 1. […] Bröllopsfotografering i Hagaparken efter Miranda och Txemas vigsel i Ekotemplet Hagaparken. Det här bröllopet är en inspirationsbomb för dig som planerar ett utomhusbröllop och letar bröllopsfotograf i Stockholm. För att se hela bröllopet och efterföljande fest på Junibacken, får inte missas cirkustema!! Välkommen över till vår blogg!  […]

 2. Laura says:

  Wow what an amazing! Like a dream wedding to photograph and you captured it perfectly!

 3. Neža says:

  Isabelle georgeous as always. I especially like the one with pose forehead to forehead and the bride has closed eyes. Love it!

 4. caitlin says:

  This looks like a dream!

 5. Sara says:

  Such capture of fun and ease!
  Fantastic as usual 😀

 6. Just lovely. Every frame is perfect.

 7. Paul says:

  This.Is.Awesome.
  Lucky couple and a really fantastic result kept entirely on film.
  Congrats Ladies 🙂

 8. We did such a lovely job capturing their wedding. Every photo is beautiful!

 9. Tyler says:

  prettiness times 1,000.

 10. Wow. These are just unbelievable! SOOO good. Stunning.

 11. Stunning imagery, breathtaking beauty. And what an elegant dress!!

 12. mary says:

  Åhhh, varje gång ni publicerar något pirrar det i kroppen och jag längtar så till mitt och kärlekens eget bröllop som ni ska fota nästa år <3 <3 <3 Underbara bilder, ni är bara så bäst!

 13. what a wonderful heartfelt and fun wedding day! 🙂

 14. Gorgeous and so sincere – well captured!

 15. Cynthia says:

  Beautiful! I wish I were there. Great job!

 16. […] Ekotemplet i Hagaparken är en helt magisk plats. Hur romantiskt vore det att gifta sig där, oavsett väder? Nackdelen är att det går inte att boka. Lite segt om någon annan planerat gifta sig samtidigt. Bilden är lånad från detta vackra bröllop. […]

 17. This is one of the most beautiful weddings I’ve seen captured on film. The way you connect with your clients leaves me speechless. GORGEOUS work – it’s STUNNING!

 18. Charlie says:

  Oh wow… what a beauty! So in love with this. Your talent knows no bounds!

 19. […] Bröllopsfotografering i Hagaparken efter Miranda och Txemas vigsel i Ekotemplet Hagaparken. Det här bröllopet är en inspirationsbomb för dig som planerar ett utomhusbröllop och letar bröllopsfotograf i Stockholm. För att se hela bröllopet och efterföljande fest på Junibacken, får inte missas cirkustema!! Välkommen över till vår blogg!  […]

 20. Kalle says:

  Hej,

  Såg att ni hade ert bröllop i Ekotemplet. Ska själv ha mitt bröllop där, men parkförvaltaren meddelar att man inte kan arrangera med stolar, röd matta etc. Hur gick ni tillväga. Skulle vara tacksam för ett snabbt svar.

  MVH
  Sadid

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send Form

Get In Touch

I genuinely care about you and one of the most important days in your life. It deserves to be documented and relived through unforgettable images.  Fill out the form below and I will get back to you within 24 hours. (or faster!)