Dec 1, 2017

Boka Bröllopskoordinator | 2109

2019 verkar bli ett oerhört populärt år att gifta sig och vi ser redan nu fram emot många fantastiska bröllop att fotografera i Stockholm, resten av Sverige och Europa. Vi har ett fantastiskt erbjudande från en av våra samarbetspartners bröllopskoordinator Wedding By Moalee.  Att boka en bröllopskoordinator är en av de absolut bästa sakerna du kan att göra för ditt bröllop. En bröllopskoordinator som är organiserad och har exceptionell tidshantering och multi-tasking färdigheter kommer att skapa en stressfri upplevelse för dig och dina gäster. När du anlitar enbröllopskoordinator får du ovärderlig inblick i bröllopsvärlden och du får tillgång till de bästa leverantörerna för ditt bröllop! Seriöst, vem skulle inte vilja ha det ?!

Har du inte bokat koordinator ännu är du varmt välkommen att höra av dig till Anki på Wedding by Moalee eller direkt till oss för att ta del av ett superebjudande! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send Form

Get In Touch

I genuinely care about you and one of the most important days in your life. It deserves to be documented and relived through unforgettable images.  Fill out the form below and I will get back to you within 24 hours. (or faster!)