Bröllopsfotograf Stockholm med omnejd

1/01/18

Efter mer än 8 år som bröllopsfotograf i Stockholm med omnejd så har vi lång erfarenhet och 350 bröllop i bakfickan. Vi har även ett bra samarbete med de bästa leverantörerna i bröllopsbranschen. Både i och runtom Stockholm. Sveriges huvudstad är fantastisk. Vårt hjärta klappar lite extra för för alla brudpar som väljer att gifta sig i Stockholm. Under lågsäsong 15 oktober till 1 maj tar vi även emot kortare bokningar och bröllop i Stockholms stadshus. Samt även på vardagar.

BRÖLLOPSFOTOGRAF STOCKHOLM MED OMNEJD

Bröllopsfotograf Stockholm med omnejd

Så dags att boka bröllopsfotograf i Stockholm eller i Stockholms området?

Med oss som bröllopsfotograf så kan du förvänta dig tidlösa och intensivt vackra bilder får ditt bröllop. Här delar vi med oss av hela bröllop både i Stockholm samt resten av Sverige. Vi fotograferar även bröllop utanför Stockholm så om du vill att vi kommer och är din bröllopsfotograf på annan ort går det utmärkt.

En avslappnad bröllopsdag med oss som bröllopsfotograf

2 Brides Photography är en bröllopsfotograf Stockholm med omnejd och är specialiserad på unika och personliga bröllop. Vi fotograferar bröllop i hela Stockholm året runt och nu har bröllopssäsongen 2019 dragit igång på allvar. Vi träffar alla våra lokala brudpar på ett konsultationsmöte, helt kostnadsfritt innan bröllopet för att brudparen ska få känna efter om vi är en bra match, det är extra trevlig och borgar för att bröllopsdagen blir avslappnad och brudparet kan slappna av och vara trygga med oss som bröllopsfotograf. Om vårt brudpar inte kan komma till Stockholm på ett möte brukar vi använda Skype för att prata om bröllopet och de olika platserna att ta bröllopsbilder på.

Du hittar oss centralt på Södermalm och du tar dig hit lätt med tunnelbana till Slussen eller Skanstull. För att boka tid för kostnadsfri konsultation ring 070-4051089.

Vi bor och verkar från Södermalm i Stockholm men jobbet som bröllopsfotograf har tagit oss till över 20 andra länder och i alla delar av Sverige. På den här sidan kan du hitta bröllop fotograferade i och omkring Stockholm. Vi älskar att vara bröllopsfotografer och är passionerade och fullt dedikerade till att skapa de mest fantastiska bröllopsbilderna åt er.

Kolla gärna runt på vårt Instagram så att du vet vad du kan förvänta dig om du skulle boka oss som fotograf för ditt bröllop i Stockholm. Har du frågor så använd gärna vårt kontaktformulär så svarar vi snabbt som tusan. Inga frågor är konstiga, du planerar antagligen ditt första bröllop och vi älskar att höra om alla detaljer. Så inga frågor är dumma, bara att fråga på! Det går självklart bra att ringa också om du hellre vill det: 070-4051089.

Ett unikt öga – skapar bröllopsbilder som ingen annan

Vi har en lång erfarenhet som bröllopsfotograf, men framför allt så har vi ett enormt engagemang. Ett unikt öga och kan skapa bröllopsbilder som ingen annan kan. Dessutom är vi övertygade om att du skulle älska dom lika mycket som vi gör!

Som bröllopsfotograf i Stockholm fotograferar vi även destinationsbröllop lokalt. Brudpar från hela världen reser hit för att gifta sig. Att hitta en perfekt plats för ditt bröllop kan vara svårt. Vill du ha tips så finns vi här och hjälper till med att svara på frågor för vi vet hur mycket det är man måste tänka på när det gäller planeringen av ett bröllop. Sara och Visiri hade sitt bröllop på Grand Hotel och som bröllopsfotograf i Stockholm är det extra kul att få arbeta med brudpar från hela världen.

Bästa bröllopsfotografen i Stockholm

Nyligen fick vi nöjet att vara bröllopsfotograf åt Sara och Visiri. De gifte sig på Grand Hotel i Stockholm. Men flög in från Nigeria!

En solig dag i augusti gifte dom sig på Grand Hotel här i Stockholm och vi träffades först på Valdemarsudde där vi fotograferade deras bröllopsbilder. Här är ett litet smakprov från deras bröllopsfotografering.

Stockholms bästa bröllopsfotograf 2 Brides Photography

Efter 8 år som verksam bröllopsfotograf här i Stockholm så har vi lång erfarenhet med många olika typer av bröllop i bakfickan. Samt ett stort kontaktnät av Stockholms bästa bröllopsleverantörer. Sveriges huvudstad är fantastisk och vårt hjärta klappar lite extra för Södermalm där vi håller till.

Flera hundra brudpar reser varje år till Stockholm för att gifta sig. Vår vackra huvudstad lockar allt fler bröllopsturister. Stadshuset är många brudpars förstahandsval när det kommer till vigseln, här kan man se Stadshusets vackra torn i bakgrunden. Vi kommer blogga mer om bröllop i Stockholm framöver och vi älskar att fotografera alla bröllop, stora som små.

Allt fler gifter sig alltså här och letar bröllopsfotograf Stockholm med omnejd, planerar du bröllop i Stockholm på distans? Behöver du hjälp med andra leverantörer till ditt bröllop? Maila gärna oss på fotografer[at]2brides.se så får du hela vår tipslista med vart du hittar de bästa tårtorna, de mest kreativa floristerna och mycket mer. 

Maila mig idag på fotografer@2brides.se för att boka bröllopsfotograf till ditt bröllop i Stockholm!

För dagsaktuella priser och paket på bröllopfotograf i Stockholm med omnejd så maila direkt till fotografer@2brides.se. 

Isabelle, bröllopsfotograf och grundare av 2 Brides Photography

  1. Viktoria

    June 4th, 2015 at 7:12 am

    jätte fina bilder! Så härligt!

  2. isabelle

    June 4th, 2015 at 7:24 am

    Tusen tack Viktoria, vad glad jag blir för dina fina ord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

FOLLOW ALONG

Artistry & Adventure

@2BRIDES

@2BRIDES

Unobtrusive, authentic images of significant moments in time 

Join me on Instagram where I share my artistry & adventures on the daily.