Jan 1, 2019

Bröllopsfotograf Stockholm med omnejd | 2 Brides Photography

Efter mer än 9 år som bröllopsfotograf i Stockholm med omnejd så har vi lång erfarenhet och ett hundratal bröllop i bakfickan. Vi har även ett bra samarbete med de bästa leverantörerna i bröllopsbranschen. Både i och runtom Stockholm. Sveriges huvudstad är fantastisk. Vårt hjärta klappar lite extra för för alla brudpar som väljer att gifta sig i Stockholm. Under lågsäsong oktober till maj tar vi även emot kortare bokningar och bröllop i Stockholms stadshus till exempel. Samt även på vardagar.

BRÖLLOPSFOTOGRAF STOCKHOLM MED OMNEJD

Bröllopsfotograf Stockholm med omnejd

Dags att boka bröllopsfotograf i Stockholm eller i Stockholms området? Bilden är från ett bröllop vi fotograferade på Södertuna Slott som ligger c:a 3,5 mil söder om Stockholm. Galet fint eller hur? Vill du se hela Rita och Nicklas bröllop så klicka på bilden.

Med 2 Brides som bröllopsfotograf så kan du förvänta dig tidlösa och intensivt vackra bilder får ditt bröllop. Här på hemsidan delar vi med oss av hela bröllop både i Stockholm samt resten av Sverige. Vi fotograferar även bröllop utanför Stockholm så om du vill att vi kommer och är din bröllopsfotograf på annan ort går det utmärkt!

En avslappnad bröllopsdag med din bröllopsfotograf

2 Brides Photography är en bröllopsfotograf Stockholm med omnejd och är specialiserad på unika och personliga bröllop. Vi fotograferar bröllop i hela Stockholm året runt och nu drar bröllopssäsongen snart igång på allvar. Vi träffar alla våra lokala brudpar på ett konsultationsmöte, helt kostnadsfritt innan bröllopet för att brudparen ska få känna efter om vi är en bra match, det är extra trevlig och borgar för att bröllopsdagen blir avslappnad och brudparet kan slappna av och vara trygga med oss som bröllopsfotograf. Om vårt brudpar inte kan komma till Stockholm på ett möte brukar vi använda Skype för att prata om bröllopet och de olika platserna att ta bröllopsbilder på.

Du hittar oss centralt på Södermalm och du tar dig hit lätt med tunnelbana till Slussen eller Skanstull. För att boka tid för kostnadsfri konsultation ring 070-4051089.

 

Bröllop i hela Sverige

Vi bor och verkar från Södermalm i Stockholm men jobbet som bröllopsfotograf har tagit oss till över 20 andra länder och i alla delar av Sverige. På den här sidan kan du hitta bröllop fotograferade i och omkring Stockholm. Vi älskar att vara bröllopsfotografer och är passionerade och fullt dedikerade till att skapa de mest fantastiska bröllopsbilderna åt er.

Kolla gärna runt på vårt Instagram så att du vet vad du kan förvänta dig om du skulle boka oss som fotograf för ditt bröllop i Stockholm. Har du frågor så använd gärna vårt kontaktformulär så svarar vi snabbt som tusan. Inga frågor är konstiga, du planerar antagligen ditt första bröllop och vi älskar att höra om alla detaljer. Så inga frågor är dumma, bara att fråga på! Det går självklart bra att ringa också om du hellre vill det: 070-4051089.

Ett unikt öga – skapar bröllopsbilder som ingen annan

Vi har en lång erfarenhet som bröllopsfotograf, men framför allt så har vi ett enormt engagemang. Ett unikt öga och kan skapa bröllopsbilder som ingen annan kan. Dessutom är vi övertygade om att du skulle älska dom lika mycket som vi gör!

Som bröllopsfotograf i Stockholm fotograferar vi även destinationsbröllop lokalt. Brudpar från hela världen reser hit för att gifta sig. Att hitta en perfekt plats för ditt bröllop kan vara svårt. Vill du ha tips så finns vi här och hjälper till med att svara på frågor för vi vet hur mycket det är man måste tänka på när det gäller planeringen av ett bröllop.

Sara och Visiri hade sitt bröllop på Grand Hotel och som bröllopsfotograf i Stockholm är det extra kul att få arbeta med brudpar från hela världen. En solig dag i augusti gifte dom sig på Grand Hotel här i Stockholm. Vi träffades först på Valdemarsudde där vi fotograferade deras bröllopsbilder. Här är ett litet smakprov från deras bröllopsfotografering.Bästa bröllopsfotograf i Stockholm

 

Nyligen fick vi nöjet att vara bröllopsfotograf åt Sara och Visiri. De gifte sig på Grand Hotel i Stockholm. Men flög in från Nigeria!

Bröllopsfotograf i Stockholm under 9 år

Efter 9 år som verksam bröllopsfotograf här i Stockholm så har vi lång erfarenhet med många olika typer av bröllop i bakfickan. Samt ett stort kontaktnät av Stockholms bästa bröllopsleverantörer. Sveriges huvudstad är fantastisk och vårt hjärta klappar lite extra för Södermalm där vi håller till.

Flera hundra brudpar reser varje år till Stockholm för att gifta sig. Vår vackra huvudstad lockar allt fler brudpar. Stadshuset är mångas förstahandsval när det kommer till vigseln. Vi kommer visa fler bröllop i Stockholm framöver och vi älskar att fotografera alla bröllop, stora som små. 

bröllopsfotograf i Stockholm

Greta och Max gifte sig på Artipelag i Stockholm. Klicka på bilden för att se hela deras fantastiska bröllop!

Allt fler gifter sig här och letar bröllopsfotograf Stockholm med omnejd, eller planerar du bröllop i Stockholm på distans? Vi hjälper dig med andra leverantörer till ditt bröllop. Maila oss på fotografer@2brides.se så får du hela vår leverantörslista med vart du hittar de bästa tårtorna, de mest kreativa floristerna och mycket mer. 

För broschyr så använd gärna vårt kontaktformulär som du hittar här.

Vill du veta hur jag får dig bekväm framför kameran om du känner dig en smula besvärad? Som din bröllopsfotograf i Stockholm så har jag ett avspänt sätt som får dig att koppla av. Du kommer inte ens tänka på att du blir fotograferad. Du kan läsa precis om hur det går till här. Eller du kanske vill veta mer om våra paket och priserdå kollar du på den här sidan.

Vill du se fler än bara några bilder så kan du se hela bröllopsgallerier här. Så att du kan känna dig helt bekväm med ditt val!

Isabelle, bröllopsfotograf och grundare av 2 Brides Photography

  1. Viktoria says:

    jätte fina bilder! Så härligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send Form

Get In Touch

I genuinely care about you and one of the most important days in your life. It deserves to be documented and relived through unforgettable images.  Fill out the form below and I will get back to you within 24 hours. (or faster!)